O nas

Naši začetki

Apartmaji Ema so odprli svoja vrata leta 2016. Začeli smo z enim apartmajem, ki smo ga poimenovali EMA. To ime smo nato obdržali ravno zato, ker je bilo to ime našega prvega apartmaja. Od svojih začetkov naprej se trudimo prisluhniti svojim gostom in jim nuditi udobje, kot si ga zaslužijo.

Apartmaju Ema sta sledila apartma Romeo in Julija ter apartma Family . Prav tako smo uredili okolico ter poskrbeli za manjše podrobnosti, ki bivanje pri nas naredi še bolj domače in prijetnejše. To so začeli opažati gostje, ki se vedno znova radi vračajo k nam.

V letu 2020 smo se potrudili kapaciteto nastanitev še povečati za dva apartmaja, apartma DUO+ in apartma LUX. Posebnost teh dveh apartmajev je nadstandardna oprema, kar ju naredi še posebej udobna. V tem letu so bili tudi prejšnji apartmaji osveženi ter pripravljeni na nove obraze in spomine.

V kolektivu apartmajev Ema sledimo sloganu “Počutite se kot doma”, zato se bomo še naprej trudili, da bo vaša izkušnja pri nas resnično nepozabna.

Mnenja gostov

Tadeja
Read More
Lokacija, dobro opremljena kuhinja, udobna postelja, kolesa na izposojo, prijaznost lastnika apartmajev g. Uroša in ga. Jožice. Hvala. Imeli smo se lepo. Še pridemo.
Dragan
Read More
Prekrasan i topal apartman. Blizina toplica. Domacini prva liga i od velike pomoci kod preporuka gdje i sto vidjeti osim toplica.
Fiona
Read More
This apartment was perfect for our stay in Podcetrtek. The location is less than a 5 minute drive to both the waterpark and spa. The apartment itself was modern, spotlessly clean and cozy. It had everything we needed in the kitchen for us to cook our meals as we were self-catering. The bed was comfortable.
Andrej
Read More
Čisti lepo urejeni apartmaji, prijazni lastniki, zastonj izposoja koles, mir....

Spletna stran www.apartmaji-ema.si uporablja piškotke. Uporabljamo jih za boljšo uporabniško izkušnjo na naši strani. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.